Belgian Red Reporters

De fans van de Rode Duivels en Red Flames krijgen in 2021 versterking van de Nederlandstalige Janne Michels en Franstalige Amine Serock. De twee 21-jarige social mediatalenten zijn de winnaars van de talentenjacht waarin de Belgische Voetbalbond samen met Proximus op zoek ging naar de allereerste Belgian Red Reporters.

Beide fanreporters zullen via videoverhalen vanop de eerste rij verslag uitbrengen van alle matchen in het fantastische voetbaljaar 2021. Zo versterken Janne en Amine als virtuele twaalfde man de band tussen het supporterslegioen en de Rode Duivels en Red Flames tot en met het WK 2022 in Qatar.

Begin september startten de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) en Proximus een zoektocht naar de Belgian Red Reporters, social mediatoppers die de fans met creatieve en sfeervolle videoverhalen dichter bij onze nationale voetbalhelden kunnen brengen. De Vlaamse Janne Michels en Brusselaar Amine Serock kwamen na vijf intensieve video-opdrachten als besten uit de bus van de talentenjacht. Ze starten begin 2021 met hun opdracht voor de KBVB.