El Camino

Sinds vorige maand ligt de Blu-Ray en DVD El Camino: A Breaking Bad movie in de winkel.  El Camino: A Breaking Bad movie herenigt de fans met Jesse Pinkman (Emmy-winnaar Aaron Paul). Na zijn spectaculaire ontsnapping moet Jesse zijn verleden verwerken om iets van een toekomst te kunnen opbouwen. Deze meeslepende thriller is geschreven door Vince Gilligan, de bedenker van Breaking Bad.

De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren wegschenken van deze blu-ray aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen op welke TV-serie ‘El Camino: a Breaking Bad movie‘ het vervolg is en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 31 december 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze blurays die we mogen wegschenken!  Succes alvast!