Suske & Wiske-spoken en smurfen

 

SUSKE EN WISKE 354: Er gebeuren rare dingen in het kasteel van de ouwe Van Zwollem. Wiske ziet spookachtige lichtschijnsels en hoort vreemde geluiden in de toren. Anne-Marie, de dochter van Van Zwollem, doet echter alsof er niets aan de hand is. Maar dan komt de waarheid aan het licht. Haar vader – die al jaren aan een speelgoedcomplex lijdt – blijkt via hypnose al zijn fantasie kwijtgeraakt te zijn en zal voor altijd een sombere zwijgende man blijven als hij die verbeeldingskracht niet snel terugkrijgt. Dat verloopt echter niet zonder slag of stoot omdat zijn fantasie een eigen leven leidt en al het speelgoed tot leven brengt.

De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren wegschenken van het album ‘De Zwijgende Zwollem’ aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen wie de geestelijke vader is van Suske & Wiske en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 31 december 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze albums die we mogen wegschenken!  Succes alvast!