Jumbo-StrategoNiets is zo leuk als gezellig bordspellen spelen wanneer het buiten grauw en grijs is. Jumbo maakt het dit jaar extra leuk met twee nieuwe varianten. Met je favoriete Disney-personages! In Stratego Junior Disney neem je het op tegen beruchte schurken. En stel je zelf een team samen met je favoriete helden. Met Party & Co Disney Princess ontdek je dan weer de magische wereld van jouw favoriete prinses. Spelplezier verzekerd!

Stratego Junior Disney

Stratego blijft echter ongetwijfeld een populaire klassieker. En daar voegt Jumbo nu Stratego Junior Disney aan toe. Speciaal voor de jonge Disney-fans! Laat jouw helden het opnemen tegen de meest iconische schurken. Je stelt zelf jouw geheim superteam samen en probeert de schatkist van de tegenpartij te veroveren. Met twee spelvariaties is alvast eindeloos spelplezier verzekerd!

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal spelers: 2 spelers
Speelduur: 20 minuten
Richtprijs: 19,99 euro

 

De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren wegschenken van dit gezelschapsspel aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen in welk land de hoofdzetel van de Koninklijke Jumbo is gelegen en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 31 december 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van de gezelschapsspelen die we mogen wegschenken van Jumbo!  Succes alvast!

Tip: www.jumbo.eu