Bierland
Het Belgisch bierlandschap is een bruisend fenomeen. We tellen nu ruim 350 brouwerijen, verspreid over het land, van pico tot mega, nagelnieuw of uitgegroeid tot monument. In dit boek vind je een beknopt maar sfeervol overzicht. Maar wat is een brouwerij zonder… bier? Rasverteller Erik Verdonck selecteerde voor u ruim 365 bieren, een mooie staalkaart van wat er beweegt in Bierland België. Bierexpert Luc De Raedemaeker proefde voor en zorgde voor smaaknotities bij elk bier. Zo is dit boek tegelijk een landkaart en een smaakwijzer voor de bierliefhebber! Goede reis!

Erik Verdonck maakt deel uit van The Belgian Beer Company, de oprichters van onder meer het bekende online platform www.beertourism.com. Erik is uw ervaren gids, met intussen een twintigtal boeken op de teller. In de tijdschriften Grande, Touring Explorer, Pasar en Culinaire Ambiance verschenen geregeld reportages van zijn hand.