Magie
Als onderdeel van de feestelijke campagne ‘De Magie Van Samen Zijn’, lanceert Disney een hartverwarmende kerstreclame ter ondersteuning van Make-A-Wish.

 

  •  De ontroerende kortfilm vertelt het verhaal van een grootmoeder en haar kleindochter en viert de feestelijke familietradities en gezamelijke ervaringen die generaties verbinden.
  • De vintage-geïnspireerde Mickey Mouse-knuffel uit de spot is verkrijgbaar bij C&A, Dreamland en bol.com en via ShopDisney.be. Een deel van de opbrengst van de verkoop gaat naar Make-A-Wish® *.
  • De Britse zangeres Griff brengt het originele ‘Love Is A Compass’- nummer uit dat te horen is in de kortfilm als een liefdadigheidssingle, elke download ondersteunt Make-A-Wish® **.
  • Families worden aangemoedigd om hun eigen feestelijke herinneringen te delen via Instagram, Facebook of Twitter met #LoveFromDisney, waarbij Disney een donatie schenkt aan Make-A-Wish® voor elk gedeeld bericht ***.
  • Kijkers kunnen Disney geïnspireerde ‘Easter Eggs’ vinden die in de spot te zien zijn.

Disney kondigt vandaag de lancering aan van zijn nieuwe kerstadvertentie, een korte animatiefilm van drie minuten die een ontroerend verhaal vertelt over een grootmoeder, haar kleindochter en de familietradities die hen door de jaren heen met elkaar verbinden.   Als onderdeel van Disney’s feestelijke retail campagne, ‘De Magie Van Samen Zijn’, viert de kortfilm de 40-jarige samenwerking met het goede doel voor kinderen, Make-A-Wish®.

De spot ging op 9 november in première op digital en zal vanaf 6 december op tv te zien zijn. Daarnaast zal hij ook op Disney’s eigen kanalen te zien zijn in 26 landen in EMEA (Europe/Middle-East/Africa), en in Australië, Nieuw-Zeeland, Noord-Amerika en delen van Azië.

Het hartverwarmende verhaal is geïnspireerd op thema’s als tradities, familiale samenhorigheid en nostalgie en introduceert twee nieuwe personages – een grootmoeder, Lola en haar kleindochter – naast bekende vriend Mickey Mouse. Mickey neemt de vorm aan van de geliefde pluche die Lola van haar vader kreeg in 1940 toen ze een klein meisje was. In de loop der jaren is Mickey de kindertijd van de oude dame en de relatie die ze nu heeft met haar kleindochter gaan illustreren, wat resulteert in een gelukkige verrassing op kerstochtend.

Disney-fans kunnen de limited-edition vintage Mickey Mouse-knuffel uit de spot kopen bij C&A, Dreamland en bol.com en via ShopDisney.be ten voordele van Make-A-Wish-organisaties.   Het verhaal wordt begeleid door de emotionele stem van de Britse artieste en Ivor Novello Rising Star-genomineerde Griff (19), die ‘Love Is A Compass’ zingt dat geschreven werd door het songwriting-productieteam PARKWILD. Het nummer is vanaf 9 november ook te koop en te downloaden via digitale muziekproviders zoals Spotify, Apple Music en Amazon Music. Bij elke download voor 31 december 2020 gaat 100% van de opbrengst van de winkelprijs naar Make-A-Wish®.