Containercup!

Meer dan 100 werknemers van House of Talents nemen het een week lang tegen elkaar op in een ‘House of Talents editie van ‘De Container Cup’. Net zoals in het populaire Woestijnvis-programma op VIER, werken ze een gevreesde zevenkamp in een container af. House of Talents, Vier, Woestijnvis en Panama Group zetten het initiatief op poten in Kortrijk, Waasmunster en Jette. “Omdat het najaar boordevol nieuwe uitdagingen start, willen we onze werknemers extra stimuleren met een sportief initiatief, uiteraard corona-proof ”, klinkt het bij Steve Rousseau 

 

 

Wie wordt de nieuwe Mathieu Van Der Poel of Hanne Claes van House of Talents?

2020 was voor iedereen een heel bijzonder jaar met een serieuze impact op economie & werkgelegenheid. Bij House Of Talents zetten ze de laatste maanden van dit jaar positief én sportief in. Ze geloven in een gezonde geest in een gezond lichaam en daarom wordt in oktober. De Container Cup by House Of Talents neergepoot in Kortrijk, Waasmunster en Jette. Alle werknemers worden uitgedaagd om deel te nemen aan dit heroïsche & unieke zevenkamp. Uiteraard gebeurt dit allemaal corona-proof. Met dit sportief initiatief willen ze de medewerkers motiveren én inspireren om in deze uitdagende tijden het verschil te blijven maken. En, dat dit initiatief geapprecieerd wordt, blijkt alvast uit het aantal inschrijvingen en enthousiaste reacties.  Er wordt al volop getraind en elke deelnemer wil zich graag meten aan zijn/haar collega in de loodzware zevenkamp: lopen, monkey bars, golf, roeien, schieten en fietsen.

 

Knallen op én naast de werkvloer

Bij House of Talents werken we hard, staan we altijd klaar voor onze klanten, maar net zo goed houden we van een stevige portie fun. De afgelopen jaren zijn we stevig gegroeid en onze ambities zijn nog niet gestild. ‘Success is an attitude’ – zo luidt dan ook de baseline van House of Talents, de HR dienstengroep gespecialiseerd in knelpuntprofielen.”

Net zoals tijdens het Woestijnvis-programma op VIER, zal ook deze ‘De Container Cup’ voor de werknemers corona-proof verlopen. Alle deelnemers krijgen een tijdstip waarop ze in de container het beste van zichzelf mogen geven en de container wordt helemaal ontsmet tussen alle deelnames. 

Op de terreinen waar ‘De Container Cup’ zal doorgaan, wordt het aantal aanwezigen tot een minimum beperkt. Stewards zullen erop toezien dat wie toch langskomt een veilige sociale afstand kan bewaren. Alle coronamaatregelen zullen ook nauwgezet opgevolgd moeten worden. Er is alcoholgel aanwezig en het dragen van een mondmasker is verplicht.”  – Han Staelens, Panama Group

  • Kortrijk : maandag 12 oktober, van 8u30-18u30
  • Kortrijk: dinsdag 13 oktober, van 8u30-18u30
  • Waasmunster: woensdag 14 oktober, van 8u30-18u30
  • Jette: donderdag 15 oktober, van 8u30-18u30
  • Kortrijk: vrijdag 16 oktober, van 8u30-18u30