Fulltime
Vorige week verscheen het boek ‘Fulltime gepassioneerd’ dat uitgeverij Borgerhoff-Lamberigts samen met Bright Plus voorstelde. Toen general manager Linda Cappelle van dichtbij meemaakte hoe groot de impact van welzijn op het werk kan zijn, besloot ze daarvan een prioriteit te maken. Samen met het hele team ging ze op zoek naar een onderbouwd, behapbaar en herkenbaar welzijnsbeleid voor haar organisatie. Met de focus op de 5 G’s van gemotiveerde, gezonde, geïnformeerde, gelukkige en getalenteerde medewerkers bouwde ze samen met haar mensen aan een welzijnsbeleid dat werkt. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor de organisatie.

Fulltime gepassioneerd is een boek met visie en behapbaar advies dat van je organisatie en je medewerkers één hechte familie maakt, kortom over het welzijn van medewerkers op de werkvloer en hoe een welzijnsbeleid hier absoluut toe bijdraagt.