Edward_Scissorhands
Wie herfst zegt, zegt Halloween! Speciaal voor deze gelegenheid heeft Disney+ voor ieders plezier een heleboel films, shorts en series geselecteerd waar abonnees mee kunnen griezelen en lachen, het ideale recept voor voor een vreselijk leuke avond.

Disney+ abonnees kunnen nu de nieuwe collectie Halloweenfilms, shorts, specials en thematische afleveringen ontdekken. In de collectie vind je onder meer terug:

Films en series: “Bride Of Boogedy” “Descendants 2” “Descendants 3” “Descendants” “Don’t Look Under the Bed” “Edward Scissorhands” “Frankenweenie” (2012) “Gargoyles” “Girl vs. Monster” “Gravity Falls” “Halloweentown High” “Halloweentown II: Kalabar’s Revenge” “Halloweentown” “Haunted Mansion” “Hocus Pocus” “Into The Woods“ “Maleficent Mistress Of Evil” “Maleficent” “Mom’s Got A Date With A Vampire” “Mr. Boogedy” “Phantom of the Megaplex” “Return to Halloweentown” “Spooky Buddies” “The Adventures of Ichabod and Mr. Toad” “The Ghosts of Buxley Hall” “The Nightmare Before Christmas” “The Scream Team” “Twitches Too” “Twitches” “Vampirina” “Wizards of Waverly Place The Movie” “Wizards of Waverly Place” “ZOMBIES”

Shorts en specials: “Frankenweenie” (1984) “Lonesome Ghosts” “Mater and the Ghostlight” “The Legend of Mor’du” “Toy Story of Terror” “Trick or Treat”  En nog veel meer: Alle 30 Treehouse of Horror afleveringen van de Simpsons Een collectie met Halloween-afleveringen van Disney Channel Een collectie met Halloween-afleveringen van Disney Junior!