Ann Wauters Sint
Een van de meest opmerkelijke Sinterklaasboeken werd dit jaar geschreven door … Ann Wauters. Europa’s beste basketbal speelster maakt daarmee een opvallend literair debuut.

“Sinterklaas zoekt een Paard” is een spannend avontuur over de reispieten van Sinterklaas die voor de goedheiligman op zoek zijn naar een paard dat dit jaar de cadeautjes kan rondbrengen. De prachtige tekeningen in het boek zijn van de hand van de Amerikaans illustratrice Ellen Surrey. Het gloednieuwe Sinterklaasboekboek is met zijn hardcover, prachtige illustraties en luxueus, glanzend papier een absoluut collector ’s item voor iedereen die houdt van Sinterklaas en van kinderboeken. De oplage van deze editie bedraagt maar liefst 75.000 exemplaren. Het is inmiddels het derde jaar dat deze grote sinterklaasboekenactie in ons land doorgaat en is daarmee stilaan een mooie en fel gesmaakte traditie aan het worden met elk jaar een nieuwe verrassende auteur. Eerder waren Charlotte Leysen en Louis Talpe gastauteurs in deze reeks.

Dit sinterklaasprentenboek voor iedereen gratis verkrijgbaar bij aankoop van actieproducten van Mondelez en Jacobs Douwe Egberts bij alle Hypermarkten van Carrefour en Carrefour Market.