Amelie Aelbrecht

Amelie kondigde het eerder al trots aan: in januari 2021 gaat haar eerste theatershow “Zwaar Leven” in première. Een niet nadergenoemd virus dreigde stokken in de wielen te steken, maar dan ken je Amelie nog niet. De tournee gaat gewoon door, hoe ver het publiek ook uit elkaar moet zitten.

Eindelijk kunnen we jullie dan ook de speeldata van deze tournee aankondigen. Dit najaar gaat Amelie try-outen en op 30 januari 2021 is er de première van “Zwaar Leven” in CC Belgica in – waar anders – hometown Dendermonde. Daarna schuimt Amelie samen met haar voorprogramma Elias Van Dingenen de Vlaamse theaterzalen af.

De ticketverkoop is in sommige zalen al gestart, maar op veel plekken wachten ze nog even af om te bekijken in welke zaalbezetting de show zal kunnen doorgaan. Voor updates in verband met de ticketverkoop en de lijst met try-outs, hou je best ameliealbrecht.be in de gaten