Lenovo2020

Motorola nodigt je uit om haar nieuwste door design gedreven innovatie te ontdekken, die de manier waarop je met je telefoon omgaat, fundamenteel zal veranderen. Maak kennis met de nieuwe motorola razr 5G, een fashion statement met een iconische look, ontworpen om hoofden te doen draaien. De vouwbare en compacte vormfactor biedt bovendien ongeëvenaarde mogelijkheden voor een vernieuwende mobiele ervaring.

Op basis van feedback van de consument, beschikt de razr 5G vandaag over een verbeterd extern Quick View Display met nieuwe software-ervaringen. Geen enkele andere vouwbare smartphone op de markt combineert compactheid met handige functionaliteiten, zoals berichten versturen, videogesprekken voeren en je favoriete apps bedienen. Dankzij het Quick View Display kun je van al die functionaliteiten genieten, met de telefoon nog steeds gesloten. Bovendien ervaar je de nieuwste 5G-snelheid en de meest geavanceerde selfie camera ooit, allemaal in een one-of-a-kind flip ontwerp. Razr 5G is zakelijk en toch krachtig, minimaal en toch maximaal.

Alles in één oogopslag zichtbaar met het Quick View Display

De consumenten van vandaag willen zich niet gebonden voelen aan hun toestellen, maar willen verbonden blijven terwijl ze in het moment leven. De razr 5G’s unieke dual-screen pakt net dit specifieke pijnpunt aan, in tegenstelling tot alle andere vouwbare smartphones op de markt.

Het Quick View display geeft tools, informatie en acties op een eenvoudige, intuïtieve manier weer, zodat consumenten minder tijd verspillen aan doelloos scrollen.

Oneindig veel mogelijkheden op broekzakformaat

Het nieuwe ontwerp van de motorola razr 5G toont eenvoud aan de buitenkant, maar verbergt precisie en vindingrijkheid aan de binnenkant. Een vingerafdruksensor op de achterkant en een verbeterd scharnier bieden zowel esthetische als functionele verbeteringen, gebaseerd op directe feedback van de consument. Op die manier geniet de consument vandaag van een eenvoudige en eenhandige ervaring met de razr 5G. Gepolijst 3D-glas met 7000-serie aluminium geeft de smartphone een gedistingeerde, opvallende look in drie tijdloze en verfijnde kleuren – Polished Graphite, Liquid Mercury, en Blush Gold.

Ongelooflijke 5G-snelheden

Met de nieuwe motorola razr 5G steken we meer geavanceerde technologie in een slanker design. Met 5G-netwerken die zich snel uitbreiden over de hele wereld, zorgt de razr 5G ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.4 Dankzij het verbeterde ontwerp is het formaat van de razr 5G afgenomen, maar maakt het toestel toch 5G prestaties mogelijk doordat het over twee van de vier 5G-antennes beschikt. Dit alles wordt gevoed door een robuuste Qualcomm® Snapdragon™ 765G processor.

Ongelooflijke kwaliteitsfoto’s en adembenemende selfies, zelfs bij weinig licht

Open of gesloten, het camerasysteem van dit apparaat levert een grote impact in een kleine verpakking. Leg scherpe, levendige foto’s vast via de 48MP-camera6 met Quad Pixel-technologie, die 4x lagere lichtgevoeligheid biedt. Optische beeldstabilisatie gaat daarnaast onscherpe foto’s en video’s tegen. Bovendien helpt de laser autofocus technologie ervoor dat de camera zich snel scherpstelt op je onderwerp. De autofocus is ultrasnel en supernauwkeurig, zodat je nooit een opname mist.

Jouw telefoon, jouw software-ervaring

Dankzij My UX, werkt de razr 5G zoals jij het wil. My UX bevat zowel bestaande functies waarvan de ervaring ons leert dat consumenten ze geweldig vinden, als een verscheidenheid aan nieuwe functies. Met behulp van die gepersonaliseerde instellingen en geavanceerde bedieningselementen, kan je muziek, video’s en games naar een hoger niveau tillen. Gebruikers kunnen zelfs hun eigen thema creëren door te kiezen uit unieke lettertypen, kleuren en pictogramvormen om hun telefoon één op een miljoen te maken.