Kommil Foo
Op 11 september is er een  exclusief  pop-up event in het kasteel van Ooidonk georganiseerd door Jardin Beauville. Je kan er Kommil Foo aan het werk zien in een indrukwekkend feeëriek décor!  Mich en Raf Walschaerts grasduinen in eigen repertoire. Meer dan 30 jaar onafgebroken toeren door de lage landen leverde wel degelijk een aantal geliefde pareltjes op, ontroerend, grappig en altijd eigenzinnig. Verwacht je aan het meest bijzondere, aangrijpende en gedenkwaardige van de laatste 30 jaar. Kommil Foo mét band: cabaret, chanson en sterke verhalen!

Met: Alano Gruarin (piano), Ben Faes (contrabas), Toni Vitacolonna (drum) en Bruno De Groote (gitaren). Twee timeslots : van 18u tot 21u en van 22u tot 01u voor maximaal 400 bezoekers per slot. Wees er dus snel bij en book jouw tickets voor deze memorabele ervaring.

Op 27 september spelen de broers ook in het Antwerpen Openlucht Theater of beter gekend als OLT Rivierenhof. Ook hier zijn twee timeslots voorzien : van 17u tot 19u30 & van 20u tot 23u voor maximaal 400 bezoekers per concert.

Meer info : www.kommilfoo.be