Bistrol Wedstrijd

 

Staycation vullen met sportieve activiteiten? Dat stimuleren we graag en Bristol biedt je daarbij de juiste sportoutfits voor het hele gezin. Handig!

Misschien ben je op zoek naar voetbalschoenen voor jong en oud of kunnen we je eerder terugvinden in de fitness? Dan ga je voor een leuke top en legging met bijhorende sneakers. Mix, match en work out!

Van Panther over Puma en Adidas tot Skechers. Je vindt deze merken allemaal aan een zachte prijs bij Bristol. Zo kan het hele gezin sporten in stijl! Want zeg nu zelf, sporten in een nieuwe outfit is net dat tikje leuker. Scoren in de nieuwe Panther-voetbalcollectie met schoenen, kousen, beenbeschermers … Of ga jij voor de Skechers GOrun-sportschoenen? Must-haves voor elke sportieve activiteit dankzij de dempende tussenzool en het ademende bovenwerk. Comfortabel en classy! Met ook leggings, shorts, tops en kousen vind je bij Bristol alles wat je nodig hebt om er in te vliegen!

BRU mag van Bristol maar liefst vier waardebonnen wegschenken van telkens 25 euro om te shoppen in de sportcollectie bij Bristol (in één van de Belgische filialen).  Wie ons kan vertellen hoeveel filialen Bristol in België heeft en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 30 september 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, kaapt misschien wel een van deze vier waardebonnen weg!  Succes alvast!

Meer info via bristolshop.be