Foto  NSK
Foto NSK

Rocco Di Vita (73) en Marleen Soenens (69) kregen zondagmorgen als eerste paar de eer om na de coronamaatregelen ontvangen te worden in het gemeentehuis van Kuurne ter gelegenheid van hun gouden huwelijksverjaardag.   Na een periode van iets meer dan drie maanden dat alle gouden-, platina- en diamanten jubileums werden afgelast, worden deze ontvangsten op het gemeentehuis vanaf vandaag opnieuw hervat.   De ontvangst verliep echter coronaproof waardoor heel wat minder mensen deze bijzondere ontvangst in de trouwzaal konden bijwonen.  Ook Rocco en Marleen waren echter van plan nadien het bescheiden te houden en enkel de dichtste familie te laten meegenieten van deze bijzondere gebeurtenis.  Het paar kreeg drie kinderen Sophia, Guiseppe en Maria.  Rocco werd geboren in Sicilië, maar kwam met zijn familie in 1951 in Frankrijk wonen.   In 1969 leerde Rocco zijn vrouw Marleen kennen in danscafé ‘De Amber’ te Kortrijk.  Alvast proficiat aan het paar!