BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Achtbaan Fury van Bobbejaanland is beste van België

Fury Naar jaarlijkse traditie, zij het met enkele maanden uitstel, werden de Diamond ThemePark Awards opnieuw uitgereikt. Naast de vakjury, bestaande uit pretparkprofessionals en fans, stemde ook het grote publiek massaal voor hun favoriete park. Ook het Kempense attractiepark Bobbejaanland valt daarbij stevig in de prijzen. Bobbejaanland sleept dit jaar drie awards in de wacht.  

  • Beste evenement van België met Yesterdayland.
  • Beste achtbaan van België met Fury.
  • Zilver voor beste nieuwigheid 2019 in Europa met Fury

Het evenement Yesterdayland was met zijn derde editie afgelopen jaar niet aan zijn proefstuk toe. Het festival vol Vlaamse en Internationale klassiekers blijkt daarbij een voltreffer en werd uitgeroepen tot het beste evenement van België. Triple Launch Coaster Fury krijgt Goud in België en zilver in Europa Grote winnaar in Bobbejaanland is paradepaardje Fury. “We zijn enorm blij met deze awards,” aldus commercieel directeur Peggy Verelst, “ Fury, die deel uitmaakt van een nieuwe themazone, is de grootste investering die Bobbejaanland ooit heeft gemaakt. Land of Legends en Fury werden op relatief korte tijd uit de grond gestampt. Dat het harde werk dan ook zo gesmaakt wordt door onze bezoekers, is voor ons de kers op de taart.”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 juli 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving

Halloween in Bobbejaanland

Ook in 2020 viert Bobbejaanland opnieuw Halloween met 5 unieke scarezones, 3 waanzinnige spookhuizen en 5 straffe nocturnes. Deze 15de editie wordt er eentje om nooit te vergeten. Bobbejaanland investeerde meer dan 175.000 euro in nieuwe decors voor 3 nieuwe scarezones: Circus Carnivalé, Voodoo Bayou en Monkey Clan.