JanDries
Hoe komt het dat sommige mensen vaker griep doormaken of een verkoudheid krijgen en ook niet snel genezen? Waarom zijn sommige mensen besmet met het corona-virus, maar hebben ze geen klachten en zijn anderen wekenlang aan bed en huis gekluisterd? Het toverwoord is ‘immuniteit’.

Een sterke immuniteit zorgt voor een betere weerstand tegen aanvallen van virussen. Maar hoe versterk je je immuniteit? Jan Dries, expert in natuurgeneeskunde, geeft in het boek ‘Versterk je gezondheid in korte tijd’ vijf vuistregels: gezonde voeding, een goedwerkende dikke darm, het lichaam ontgiften, voldoende bewegen en een positieve instelling.

Dit boek bevat talrijke tips en concrete adviezen om de immuniteit en de gezondheid in relatief korte tijd te versterken. Het biedt inspiratie en vooral veel hoop. We hebben veel zelf in de hand om ons te wapenen tegen ziekmakende virussen.

Jan Dries is auteur van gezondheidsboeken en heeft een rijke ervaring opgebouwd als voedingstherapeut en docent voedingsleer. Hij is auteur van het boek Genezen met kruiden en van zijn nieuwe boek Genezen met voeding, dat verschijnt in september dit jaar.

‘Versterk je gezondheid in korte tijd’ kost €13,50 en telt 128 pagina’s. Het boek is vanaf 10 juli beschikbaar in de boekhandel en verscheen bij uitgeverij Sterck & De Vreese.