Renties

Renties Kortrijk gaat deze maand van start met de verhuur van Elektrische scooters. Ideaal om leuke dorpjes en steden in de Leiestreek te ontdekken op een originele ecologische manier.echt bij Renties.

 

De ecologische keuze

De firma bestaat ondertussen al ruim 7 jaar en probeert steeds haar wagenpark te vernieuwen. Naast de verhuur van een springkasteel, auto’s, minibussen, bestel-, aanhang-, koel-, vracht -en minder mobiele wagens verhuurt Renties dus vanaf nu ook elektrische scooters. Dit allemaal voor een korte of lange termijn in renting.

Haar hoofdfiliaal is gevestigd in dezelfde gebouwen van Edrive te Kortrijk. Een bedrijf dat zich toespitst in de verkoop van elektrische voertuigen. Vandaar de vanzelfsprekende keuze om haar gamma hiermee uit te breiden. Renties koosbewust om haar prijzen niet te hoog te leggen bij deze verhuur van scooters om de mensen kennis te laten maken met elektrische mobiliteit.

 

Praktisch

Om een dag een Miku Max te huren betaal je slechts €45, met deze scooter kan je een mooie rondrit maken van 40km.

Voor onze tweede scooter, de Torino met Italiaanse toets, waarmee je 70-90km kan rijden met een volledig opgeladen accu, tel je €55 per dag neer. De snelheid van deze scooters bedraagt 45km/u, perfect om de streek te ontdekken. De oplaadtijd van deze scooters telt ongeveer 4-5uur, maar je krijgt de scooters opgeladen mee. Wie een tweede persoon wil vervoeren op de Torino betaalt €10 extra. In deze prijzen zitten een helm, een opgeladen accu, een oplader en verzekering. Je moet minstens 18 jaar zijn om de scooters te huren.  De grote voordelen zijn dat je geen extra benzinekosten hebt; je ecologisch op weg bent; geen dure huurkost hebt en dat je kan genieten van de natuur en elkaar door de stille aandrijving.

 

Kom je dus op vakantie naar Kortrijk, heb je deze zomer een vrijgezellen, daguitstap, teambuilding of wil je als koppel de streek op een leuke manier ontdekken surf dan naar www.renties.be, bel naar 056 400 100 of kom langs op de Meensesteenweg 93,95 te Kortrijk om jouw reservatie vast te leggen!

 

Ook elektrische wagens!

Ons ecologisch verhaal werd verder uitgebreid met een gamma elektrische wagens die je bij Renties kan huren. Een kleine stadswagen Zhidou, onze stadSUV JAC, een Tesla Model 3 en de splinternieuwe Mercedes EQC 400. Die wagens starten al vanaf €35 per dag. Meer info hierover op de website.

 

Zie onze scooters in actie:  https://www.youtube.com/watch?v=Lw1a-HkeiTo