Blauwe Hoeve
Op 3 juli opent een nieuwe zomerbar zijn poorten op het domein van ‘De Blauwe Hoeve’ in de Doorniksesteenweg in Kortrijk. Het wordt een volledig buitengebeuren, het bestaande gebouw zal niet worden gebruikt. Een terras van 400m²  met leuk en zomers meubilair en een drempel die toegankelijk is voor alle leeftijden. Elk weekend is er kinderanimatie voorzien alsook een aantal workshops die verzorgd worden door Circus De Sven uit Kortrijk. De bar is elke dag open (bij mooi weer) van 11u30 tot 01u00.

Er worden verschillende delicious foodtrucks geplaatst waar de gerechten ter plaatse worden klaargemaakt, er staat een trendy airstreamer waar de dranken uit geserveerd worden. Daarbij worden alle opgelegde regels gegarandeerd, hierdoor garanderen de organisatoren een volledig ‘Corona Proof’ concept.

Deze zomer zijn ook al een aantal optredens gepland, zo werd Joost Zweegers (Novastar) reeds geprogrammeerd op zondag 23 augustus Volgende artiesten hebben ook reeds toegezegd : Ozark Henry en Admiral Freebee. Exacte data hiervoor komen later. Ook met Jef Neve (toppianist, componist en absolute wereldklasse) wordt onderhandeld.

Op 21 juli geven ze zich in De Blauwe Hoeve volledig over aan het ‘Fêtes des Belges’, de locatie zal uiteraard op een gepaste manier aangekleed worden. Mosselen en stoofvlees met frietjes zullen zeker op het menu staan! Ook worden er Summer BBQ’s gepland waarbij gebruik zal gemaakt worden van de befaamde Green Eggs en uiteraard kan de Ofyr ook niet ontbreken. Bij een gezellige en zonnige omgeving wordt gedroomd van de sfeer in de ‘Mediterrané’, een heerlijk Zuiderse Paella mag er zeker niet ontbreken, showcooking accentueert dit heerlijke gevoel.