Wegenwerken
Wegenwerken

Op vrijdagavond 19 juni starten onderhoudswerken op de E17 in de rijrichting van Frankrijk ter hoogte van het op- en afrittencomplex Aalbeke. De werken zullen het hele weekend in beslag nemen. De toplaag en onderlaag van de E17 wordt afgefreesd en vernieuwd op de parallelweg en afslagstrook naar de E403 aan het op- en afrittencomplex Aalbeke. Verkeer komende van Kortrijk met bestemming Doornik of Brugge moet doorrijden en via afrit nr. 1 Moeskroen een keerbeweging maken op de E17 en vervolgens naar Doornik of Brugge rijden. Verkeer op de E17 komende vanuit Gent met bestemming Brugge kan ook de omleiding via de R8 (via ’t Ei in Kortrijk), de A19 en verkeerswisselaar A19/E403 volgen. Het einde is voorzien tegen zaterdagavond of zondagvoormiddag indien het weer gunstig blijft.

Wegenwerken
Wegenwerken