Like Me KetnetVorig jaar sloeg #LikeMe, die gaat over de avonturen van een groep tieners in een middelbare school, vanuit het niets in als een bom!  Ongeziene kijkcijfers op Ketnet, uitverkochte concerten in de Lotto-Arena en een debuutalbum die wekenlang op nummer 1 stond in de Ultratop-album-charts.  Gezien het grote succes volgde dit jaar het tweede seizoen op TV van deze absolute succesreeks. Elke episode is opnieuw doorspekt door twee bewerkingen van Vlaamse- en Nederlandse klassiekers, die de kinderen van nu laat kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders en op die manier hele generaties verbindt.  Zo konden de kijkers in de tweede reeks onder meer kennismaken met nummers als ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen, ‘Porselein’ van Yasmine en ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’ van Gerard Cox.  Voor de fans van #LikeMe hebben we echter een cadeautje liggen op onze redactie in de vorm van de nieuwste dubbel-CD die #LikeMe onlangs op de markt bracht.

Wie ons kan vertellen hoeveel afleveringen reeds werden getoond op Ketnet in de eerste twee seizoenen van  #LikeMe en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 01 juli 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, kaapt misschien wel een van deze #LikeMe dubbel CD’s weg!  Succes alvast!