Zet je draaitafel klaar en begin alvast te zwoegen aan je festivalmixes, want Pepsi MAX® en Tomorrowland roepen amateur-dj’s en producers op om deel te nemen aan ‘The Sound of Tomorrow’.

Dit jaar hoef je daarvoor zelfs de deur niet uit, want de wedstrijd wordt gelivestreamd via enkele van de grootste kanalen voor elektronische muziek ter wereld. Opkomend dj-talent heeft meer dan ooit een platform nodig, zeker nu Tomorrowland en andere live muziekevents wereldwijd niet kunnen plaatsvinden dit jaar. Dj’s brengen wereldwijd vreugde door muziek te streamen tot in de woonkamer van hun fans. The Sound of Tomorrow zal onbekende dj’s met talent een kans geven op een plekje in de spotlights.

De wereldbekende Nederlandse dj en producer Fedde Le Grand zet zich net zoals vorig jaar in als mentor en begeleider van de nieuwe lichting opkomend talent.  Dat doet hij niet alleen. Opkomende ster en winnaar van 2019 EMPRA staat hem bij. Samen zullen ze exclusieve tips en raad geven van achter de draaitafels om dj’s in de dop te steunen, te sturen en te inspireren bij het ontwikkelen van hun mixes. Ze zullen ook een introductie geven voor dj’s die professioneel aan de slag willen.

De wedstrijd kent zijn hoogtepunt op 7 juli wanneer Pepsi MAX® en Tomorrowland samen een ongelofelijke livestream organiseren, waar talent van over heel Europa de strijd aangaat om The Sound of Tomorrow te worden.

De zoektocht naar talent bestaat uit drie grote fases:

  1. Een open oproep aan dj’s van alle niveaus over heel Europa om deel te nemen op 20 mei. Deelnemers moeten hun beste mixes opsturen tegen 10 juni via TheSoundOfTomorrow.com
  2. Fedde en een team van experts in de muzieksector zullen een lijst met finalisten opstellen die zullen deelnemen aan de grote livestream begin juli.
  3. De grote live finale wordt gestreamd op de Tomorrowland-kanalen op 7 juli. De gastheer of -vrouw en andere speciale gasten worden binnenkort bekend gemaakt.

Tijdens een uitbundige stream van optredens kunnen de kijkers stemmen op hun favoriete dj. Na deze verbazingwekkende livestreamshow kondigt de jury de winnaar van The Sound of Tomorrow aan.

Pepsi