Wie zin heeft in een spannende kijk op de geheime wereld van spionage, moet zeker het boek ‘Spionage’ van topjournalist en expert staatveiligheid Lars Bové lezen. Je ontdekt er alles over geheime diensten, spiondieren, wapens en gadgets, internationale missies, cyberspionage en nog véél meer. Een leerzaam, plezierig en spannend boek voor lezers van 7 tot 77. 

Lars Bové is al meer dan 15 jaar journalist bij de krant De Tijd. Hij legde talloze schandalen bloot, waarvoor hij meermaals bekroond werd. Bové is lid van het internationale netwerk dat de beste onderzoeksjournalisten van de wereld bijeenbrengt. Hij schreef eerder al de bestseller De Geheimen van de Staatveiligheid. Hij doceert gerechtsjounalistiek en is regelmatig te gast in nieuwsprogramma’s. Bové is gehuwd en vader van drie kinderen.

De illustraties zijn van de hand van Yannick Pelegrin, stripmaker en illustrator. In 2017 rondde hij een master Graphic storytelling af aan LUCA Brussel. Zijn debuut, de graphic novel Aldo werd gepubliceerd in 2018 en werd zeer lovend onthaald.

Het boek uitgegeven bij Lannoo.

Lars Bove

Tags: