BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

LG introduceert de nieuwste LED-innovaties

LG introduceert de laatste innovaties op het gebied van LED-schermen. Het LED-portfolio wordt uitgebreid met een intuïtief scherm voor video conferencing in grote en kleine kantoorruimtes en een bijzonder unieke beleving voor bioscoopzalen.

Intuïtief samenwerken via een all-in-one LED-scherm

Videogesprekken en presentaties kunnen voortaan veel gebruiksvriendelijker verlopen dankzij het nieuwe LG LAEB015 136” All-in-one LED-scherm. Het is de oplossing voor mensen die af willen van alle verschillende apparaten die vaak nodig zijn voor een videogesprek. Dankzij plug-and-play kunnen laptops direct worden aangesloten op het scherm. De LG LAEB015 136” herdefinieert de hele video-ervaring met de uitzonderlijke Full HD-beeldkwaliteit waarmee kleuren tot leven komen. Door de brede kijkhoek van het scherm is het bovendien prettig kijken vanuit elke hoek van de ruimte. Breed opgezet beeld zorgt ervoor dat alle deelnemers de content volledig ervaren in iedere ruimte waar anderhalve meter afstand wordt gehanteerd. Samenwerken op (lange) afstand is zo geen enkel probleem. Video conferencing, presenteren en het delen van schermen worden hierdoor voortaan enorm eenvoudig. Zelfs meerdere datastromen kunnen met gemak tegelijkertijd worden gehost. De LG 136” All-in-one is een aanvulling op het LG 130” All-in-one LED-scherm (LAAF) dat vorig jaar werd geïntroduceerd.  

Een projector behoort tot het verleden

De LG LED Cinema is een scherm speciaal voor bioscopen. Het scherm bestaat uit individuele LED-panelen die een geweldig contrast bieden en zo zelfs de diepste duisternis weergeven. Door fijne details perfect op het scherm weer te geven, biedt het scherm kijkers een nog niet eerder ervaren gevoel van onderdompeling in een andere wereld. In tegenstelling tot standaard projectoren, die één enkele lichtbron gebruiken, heeft de LG LED Cinema zelfoplichtende LEDs en biedt het een uitstekende helderheiduniformiteit. Aangezien er geen beeldvervorming zoals bijvoorbeeld vervaging door projectoren is, levert het een duidelijkere en uniforme beeldweergave op het hele scherm. De meeste bioscoopschermen hebben een DCI-P3-kleurengamma-specificatie. Echter kunnen de werkelijke kleuren die het publiek ziet enorm verschillen van de originele beeldopname. De LG LED Cinema reproduceert nauwkeurig de kleuren die zijn bedoeld door filmmakers en -editors, en maakt de DCI-P3-kleur rijker. Daardoor verandert de manier waarop we films in de bioscoop kijken volledig. LG!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 mei 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving