PatrisHet gebeurt niet elke dag dat een Belgische ondernemer zo gepassioneerd is door een product dat hij zelf naar Spanje reist om daar de allerbeste ingrediënten te ontdekken.  Toch deed Kris Geypen precies dat: aan de oostkust van Spanje.  In het prachtige Valencia, ontwikkelde hij een ambachtelijk bereide, biologische kruidenboter.  De medewerkers van Patris Dairy hebben immers stuk voor stuk een passie voor gezonde voeding en willen alles in het werk stellen om producten te creëren die ons fysieke en mentale welbevinden zo goed mogelijk ondersteunen.  De kruidenboters van Patris Dairy worden artisanaal vervaardigd in het prachtige Valencia waar ze over biologisch geteelde kruiden beschikken die optimaal gedijen in het klimaat.   Het bedrijf gebruikt echter enkel echte boter en verse, natuurlijke ingrediënten om hun product te vervaardigen.  Kunstmatige bewaarmiddelen, smaakversterkers of andere artificiële toevoegingen zijn immers uit den boze bij de bereiding van het product . Gezien dit perfect past in de huidige trend waarbij consumenten steeds meer op zoek gaan naar biologische producten, was dit een extra stimulans voor Kris Geypen om dit product ook in België te introduceren.    Om het product een extra ecologisch karakter te geven opteerde Kris er eveneens voor om ook wat transport betreft de boter te laten vervoeren op een zo ecologische manier mogelijk.    In België zullen  de kruidenboters van Patris Dairy te koop worden aangeboden in Colruyt, Alvo en Spar.