Wagen gaat van snelweg af op de A19, bestuurder gekneld
Foto: NDZ

Op de A19 autosnelweg richting Ieper is vrijdagavond de bestuurder van een SsangYong Rodius gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval. Ter hoogte van Moorsele week de man omstreeks halfnegen in onduidelijke omstandigheden van zijn koers af en dook het struikgewas in. Het voertuig sloeg hierdoor overkop en kwam enkele tientallen meter verder op zijn dak tot stilstand in een gracht. Brandweer, ziekenwagen en een MUG-team snelden ter plaatse en bevrijdden de man uit het totaal verhakkelde voertuig. De man kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd daarna voor verdere verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn verwondingen zouden op het eerste zicht meevallen. Bij het ongeval raakten geen andere voertuigen betrokken.