Foto NSK
Foto NSK

Stijn Debaveye die woonachtig is in de Bloemistenstraat in Kuurne zorgt elke woensdag en zaterdag tijdens deze coronacrisis even voor een aangenaam moment in zijn straat omstreeks 20 uur.   Wanneer het applaus weerklinkt begint voor Stijn zijn mini – draaisessie als DJ.  “Afgelopen woensdag was ik reeds aan mijn 18 de mini-draaiset toe”, vertelt Stijn,” Mijn buren weten alvast dit moment te waarderen.  Wie het wil kan ook een nummer op verzoek aanvragen.  Ik mocht in de afgelopen weken alvast heel wat tekeningen en mooi geïllustreerde aanvragen ontvangen.”, besluit Stijn.  Uitzonderlijk stond Stijn ook afgelopen maandagavond achter zijn draaitafel, die voor de gelegenheid in zijn tuin stond opgesteld.    Ditmaal was zijn draaiset helemaal bedoeld voor de horecaondernemers die hij zo tussen 20 tot 20.45 uur een hart onder de riem wilde gaan steken.  Hij kreeg de vraag toegespeeld om dit te gaan doen van de Yves Van Moorter, voorzitter Vzw Horeca West-Vlaanderen.