Het concert van Eric Clapton in het Sportpaleis, dat normaal zou plaatsvinden op 18 juni 2020, wordt verplaatst naar 9 juni 2021. Alle reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe showdatum in 2021.

Eén van ‘s werelds meest legendarische gitaristen keert na bijna 10 jaar afwezigheid terug naar België. Deze grootheid weet al decennia lang met zijn meeslepende (elektrische) blues iedere concertzaal tot stilte te manen. Wat wil je ook als je songs als ‘Tears In Heaven’, ‘Layla’, ‘Crossroads’, ‘Cocaine’ en het meer recente ‘I Still Do’ achter je naam hebt staan en naast een indrukwekkende solocarrière hebt uitgebouwd ook nog eens in bands als The Yardbirds en Cream hebt gespeeld.

Op 9 juni staat Eric Clapton in het Sportpaleis, waar hij weer ouderwets zijn gitaar zal laten spreken. Hij wordt vergezeld door een uitstekende band met o.a. oude vrienden Nathan East (bas), Paul Carrack (toetsen), Chris Stainton (toetsen), Doyle Bramhall II (gitaar), Sharon White en Katie Kissoon (backing vocals).

Kaarten kosten 74, 107, 124 en 141 euro. Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Alle info : www.gracialive.be

Eric Clapton