Ook het concert van Nathaniel Rateliff werd omwille van het coronavirus verplaatst. De nieuwe datum voor zijn concert is 3 november.

Spreken we van Nathaniel Rateliff, dan wordt dat gebruikelijk gevolgd door The Night Sweats. Dit keer echter niet. In aanloop naar de release van zijn soloalbum plant Nathaniel Rateliff met de ‘And It’s Still Alright’-tour een terugkeer naar zijn vroege akoestische dagen. Tijdens deze shows zullen vele facetten van Rateliffs muzikaliteit aan bod komen, variërend van minimalistische momenten met alleen zijn stem en een akoestische gitaar tot songs samen met een volledige band. De setlist bevat nummers uit zijn hele catalogus en het nieuwe soloalbum dat Rateliff begin 2020 uitbrengt. De tour start met tal van data in theaters in de Verenigde Staten en komt vervolgens naar Europa.

Tickets & info : www.livenation.be

Nathaniel