Nadat eerder Het Zesde Metaal was aangekondigd, voegt Festival Dranouter 2020 (7-8-9 augustus) nu een lading West-Vlaamse toppers toe aan de line-up: ‘Flip Kowlier: 20 jaar’, Compact Disk Dummies, Willem Vermandere en Brihang. Met deze nieuwe toevoegingen staan er dagelijks West-Vlaamse iconen op het hoofdpodium.

Voor Flip wordt het een specialleke, want hij koos Festival Dranouter exclusief uit om zijn 20ste verjaardagsjubileum te vieren, om terug én vooruit te blikken. En ook Willem Vermandere heeft een verjaardag te vieren. In het jaar van zijn 80ste verjaardag én in het 50ste jaar dat hij op de planken staat brengt hij op Festival Dranouter een uniek programma. Verder zakken de elektronische indiepopband Compact Disk Dummies en de West-Vlaamse rapper Brihang af naar het festival in de Westhoek. Voor een West-Vlaams feestje moet je deze zomer dus op Festival Dranouter zijn.

Op de affiche-up van Festival Dranouter 2020 stonden al Bazart, Talisk, JigJam en The East Pointers.

Alle info : www.festivaldranouter.be

Flip Kowlier