000 CD ketnet_musical_knockout_2D_HRKNOCK-OUT is ondertussen reeds de zesde Ketnet Musical, na Kadanza, Kadanza 2Gether, Unidamu, Team UP en Troep!  Niemand minder dan Jasper, Lennart, Naomi en Nina van Campus 12 zullen dit jaar de volwassen hoofdrollen vertolken, aan de zijde van 25 nieuwe jonge talenten! De aftrap wordt gegeven op 3 november tijdens een spetterende startshow, gepresenteerd door Zita Wauters en Giovanni Kemper.  Met de hulp van Campus 12 probeert Liam met zijn vrienden de sluiting van zijn boksclub tegen te houden. De eigenares van het pand wil dat de in haar ogen ordinaire boksclub plaats moet ruimen voor een balletschool, waar haar dochter Anja haar ballettalenten verder kan ontwikkelen. Slagen Liam en Anja erin hun krachten te bundelen en zorgen ze er samen voor dat de balletschool en de boksclub broederlijk naast elkaar kunnen bestaan?
BRU mag 10 exemplaren wegschenken van de CD die verschijnt naar aanleiding van de musical KNOCK-OUT !  Wie ons kan vertellen waar deze musical op 7 maart 2020 voor het eerst te zien was en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 05 april 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, kaapt misschien wel een van deze CD weg!  Succes alvast!

Tip: studio100.com/be/nl/algemeen/shows/ketnet-musical