Woning zwaar beschadigd door brand in Geluwe
Foto: FVL

Woensdagavond omstreeks 20u45 merkte een bewoner van een woning in de Ieperstraat te Geluwe dat de elektriciteit uitgevallen was. Bij nazicht van de zekeringkast ontdekte de bewoner de brand op en verwittigde meteen de brandweer. De bewoner kon zich tijdig in veiligheid brengen en raakte niet gewond. Brandweerzone Westhoek kwam ter plaatse met de posten Geluwe, Wervik, Zonnebeke en Ieper.

De brand is ontstaan in de achterbouw (keuken) die volledig werd vernield. De brand verspreidde zich via de bovenverdieping naar het dak waar ook heel wat schade is. De woning zelf liep ook zware brand-, rook- en waterschade op en is onbewoonbaar. De bewoner zal opgevangen worden bij familie. Tijdens de bluswerken bleef de Ieperstraat afgesloten voor het verkeer.

Woning zwaar beschadigd door brand in Geluwe
Foto: FVL
Woning zwaar beschadigd door brand in Geluwe
Foto: FVL