William Boeva is net dertig geworden en dat viert hij met zijn derde solovoorstelling. Na eerdere succesvolle tournees met ‘Megalomaan’ en ‘Reset’ keert hij vanaf 2020 terug naar de theaterzalen met ‘B30VA’. Hij stelt zich vragen over wat hij moet doen met zijn leven nu hij 30 is.

William neemt afscheid van de oude Boeva. In de voorbije jaren heeft William ruimschoots bewezen dat hij meer is dan ‘een grappige dwerg’. In zijn nieuwe voorstelling ‘B30VA’ gaat hij een andere richting uit dan in zijn vorige shows, zowel qua stijl als qua inhoud. De première hiervan gaat door op 1 februari in de Antwerpse Arenberg.

Dertig. Tram 3, zoals het cliché gaat. Voor vele twintigers is het een leeftijd waar ze met enige weerzin naar kijken. Dat is niet anders voor stand-up comedian William Boeva. Dertig, dat is niet echt oud, maar ook niet meer echt jong. Er wordt veel verwacht van iemand die dertig is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Neem je kinderen?

Wat met al het leuks dat je tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Mag je nog wel gamen, of is dat te kinderachtig? En wat nu met alle merchandise die William verzameld heeft? William wil zijn leven nu echt in handen nemen, er echt iets van maken. De vraag is alleen: hoe?

Vanaf februari kan je de show gaan bekijken in Antwerpen. Daarna komen ook Gent, Leuven, Mechelen, Kortrijk, Aalst, Genk en het hele Vlaamse land aan bod.

Ontdek de volledige speellijst op www.williamboeva.be
William Boeva