000 Velofollies

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 januari vindt in Kortrijk Expo een nieuwe editie plaats van Velofollies.  Wie fietsen een warm hart toedraagt mag zeker niet ontbreken op deze beurs die door de jaren heen is uitgegroeid tot de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux. Op Velofollies kan u dan ook het totaalaanbod binnen de fietswereld bezichtigen en testen: van BMX en mountainbike tot racefiets en van stadsfiets tot e-bike. Dit aanbod wordt aangevuld met een compleet gamma van accessoires, fietskledij, fietstrips en -tips.

Bovenop deze nieuwste trends en collecties wordt de beurs bovendien eveneens doorspekt met boeiende randactiviteiten zoals praatcafés met (ex-)wielrenners, ploegvoorstellingen en signeersessies. Velofollies biedt u een totale fietservaring, de bijnaam ‘de eerste wielerklassieker van het jaar’ is dan ook niet uit de lucht gegrepen.

BRU mag enkele vrijkaarten wegschenken van Velofollies.  Wie ons kan vertellen op welke een dag Fabian Cancellara langskomt op Velofollies en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor donderdag 16 januari naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, kan misschien op onze kosten een bezoekje brengen aan Velofollies!  Succes alvast!

 

Tip: www.velofollies.be