Wagen belandt in struikgewas op de E17 in Waregem, Fransman gewond
Foto: NDZ

Langs de E17 in Waregem is tijdens de nacht van zaterdag op zondag een Peugeot 206 van de weg afgegaan. De man volgde rond halftwee de E17 richting Kortrijk toen het tussen Kruishoutem en de op- en afritten te Waregem fout liep. De Peugeot week om ongekende reden van zijn koers af, dook het struikgewas in en kwam op zijn dak tot stilstand in een diepe gracht. Mogelijks sukkelde de man, een Fransman die alleen in het voertuig zat, in slaap achter het stuur en week de wagen daarom van zijn koers af. Brandweer en ziekenwagen snelden ter plekke en brachten de man voor verzorging over naar het ziekenhuis te Waregem. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Gezien het nachtelijke uur veroorzaakte het ongeval ook geen noemenswaardige verkeershinder.

Wagen belandt in struikgewas op de E17 in Waregem, Fransman gewond
Foto: NDZ