Gent Jazz voegt 4 nieuwe namen toe aan hun affiche. Op zondag 12 juli  staan Compro Oro en Marc Cohn & The Blind Boys of Alabama samen met Van Morrison op Gent Jazz, Novastar(solo) en Stef Kamil Carlens performen op dinsdag 14 juli met Sting.

De affiche van Gent Jazz krijgt verder vorm met vijf topacts! Novastar (akoestisch!) en Stef Kamil Carlens zullen, net als vorige zomer, openen voor Sting op dinsdag 14 juli. Het exotische jazzcollectief Compro Oro sluit op zondag 12 juli de Garden Stage af.

De Amerikaanse singer-songwriter Marc Cohn, bekend van zijn hit ‘Walking in Memphis’ strijkt op zondag 12 juli op de Bijlokesite neer, in het gezelschap van de legendarische gospelband The Blind Boys of Alabama. Ze spelen er net voor Van Morrison. De festivaldag van Sting is intussen volledig uitverkocht, maar voor de dag van Van Morrison zijn nog standaardtickets te koop via gentjazz.com.

Marc Cohn