Foto NSK
Foto NSK

Zaterdagochtend heeft de Orde van de Ezel zijn nieuwste telg voorgesteld.  Op verkoren maandag kwam de Orde samen in besloten zitting om op zoek te gaan naar nieuwe members, gezien twee van hun huidige members de leeftijd van zeventig jaar hebben bereikt.  Uiteindelijk werd slechts een member toegevoegd die zaterdagmorgen officieel werd voorgesteld aan het grote publiek.  “Het was alvast een totale verrassing toen ik afgelopen maandag, laat in de avond, werd opgebeld met de vraag of ik wilde toetreden als nieuwe member tot de Orde van de Ezel”, vertelt Alexander Gaillez, 35 jaar en reeds 15 jaar zaakvoerder van elektro Wynant – Broekaert, “Waarom ik precies werd gekozen als nieuwe member heb ik het raden naar, maar ik vermoed dat mijn verleden als lid van de jeugdraad en bestuurslid van jeugdhuis ‘Het Molentje’ daar misschien wel iets mee te maken hebben.  Daarnaast stond ik ook mee aan de wieg van het Kunstenfestival Can’Art.”  Alexander Gaillez, wil als nieuwe member van de Orde van de Ezel Kuurne verder op de kaart zetten  en eveneens  op zoek gaan naar meer waarden.    Alexander vormt een paar met Virginie Adam, samen hebben ze een dochter van vijf.