000 frozen II True FriendshipkopieEind november kwam het langverwachte vervolg op de razend populaire Disney-film Frozen uit. Dankzij spellenfabrikant Jumbo kan wie het wil nu ook Disney Frozen 2 thuis verder beleven gezien de spellenfabrikant namelijk Disney Frozen 2: het echte vriendschapsspel lanceerde.  Een superleuk coöperatief spel waarbij je samenwerkt met jouw vriendjes en vriendinnetjes om Elsa als eerste te bereiken. Spannend!

In Disney Frozen 2 neem je het niet tegen elkaar op, maar strijd je met elkaar. Speel samen en win het spel! Want alleen door samen te werken zoals echte vrienden en vriendinnen dat doen, kan je de Water Nokk verslaan en als eerste bij Elsa aankomen. Maar doe je best, want de Water Nokk is een supersnel paard dat je ook in de nieuwe film zal leren kennen. In het spel maak je met alle spelers een spannende tocht door het Betoverde Bos. Lukt het jullie om Anna, Olaf, Kristoff en Sven zo snel mogelijk door het bos te loodsen? Dan zijn jullie ongetwijfeld BFFs!  Het spel kan gespeeld worden vanaf de leeftijd van vier jaar door twee of vier spelers.

BRU mag van dit spel vijf exemplaren wegschenken!  Wie ons kan vertellen hoe lang de Koninklijke Jumbo reeds gezelschapsspellen ontwikkelt, produceert en verkoopt en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 15 februari 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, kaapt misschien wel een van deze speldozen weg!  Succes alvast!

Tip: www.jumbo.eu