Foto NSK
Foto NSK

Iets meer dan 550 sportievelingen zijn deze namiddag opgedaagd om deel te nemen aan de eerste Kuurnse 11-Trail met start en aankomst op de binnenkoer van hoeve Vandewalle.  Voor aleer deze bijzondere loop- of wandelervaring aan te vatten kregen de deelnemers voor ze van start gingen een gratis stretch opwarming op muziek ter hoogte van de startlijn.  De deelnemers kregen de keuze uit een parcours van 6 of 9 kilometer die op heel wat plaatsjes kwam waar je anders zelden of nooit komt.  Daarnaast werden de deelnemers onderweg ook aangemoedigd door diverse leuke acts.  Zo was er onder meer een winkelkarren koers, werden de deelnemers persoonlijk ontvangen in het bureel van burgemeester Francis Benoit met High 5 van de burgemeester bij vertrek, werden ze in de brandweerkazerne onthaalt op de muzikale tonen van de Koninklijke Harmonie Moed en Vlijt, moedigden onderweg diverse DJ – sets hen aan, loerde zwarte piet soms eens om de hoek en nog zoveel meer.  De opbrengst van deze 11-Trail wordt geschonken aan 11.11.11.

Foto NSK
Foto NSK