Op 3, 4 en 5 januari kunnen fans van de Ketnet-reeks #LikeMe in avant-première het nieuwe seizoen ontdekken in de bioscoop, alvorens deze zal uitgezonden worden op televisie. Kinepolis vertoont namelijk aan de start van het nieuwe jaar de eerste afleveringen van het tweede seizoen van de razend populaire jeugdreeks in het bijzijn van de cast. Het tweede seizoen betekent ook heel wat nieuwe gezichten voor de reeks, waaronder SlongsAmaryllis Uitterlinden en Greet Rouffaer. Vanaf 12 januari kan je dan ook bij Ketnet terecht voor het nieuwe seizoen van #LikeMe.

Vrijdag 3 januari: Kinepolis Antwerpen (voormiddag) & Gent (namiddag), op zaterdag 4 januari: Kinepolis Brugge (voormiddag) & Kortrijk (namiddag) en op zondag 5 januari: Kinepolis Leuven (voormiddag) & Hasselt (namiddag). Meer info en tickets via kinepolis.be/nl/content/likeme-avant-premiere.

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.

LikeMe