Het leven van de familie Addams wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer ze ontdekken dat de nabije buurtbewoners zich plotseling zenuwachtig gedragen. Ze worden aangespoord door een televisiepresentatrice die maar al te graag van een gekke familie als de Addams wil af geraken. Alsof dat niet genoeg is, moet Wednesday voor de allereerste keer naar een openbare school en bereidt Pugsley zich voor op een belangrijk optreden.

Ben je klaar om met je vingers te klikken? The Addams Family is terug op het grote scherm met een eerste geanimeerde komedie over de gekste familie die er bestaat. Grappig, bizar en iconisch herdefinieert The Addams Family wat het betekent om een goede buur te zijn.

Met de stemmen van Charlize Theron, Oscar Isaak en Chloe Moretz en geregisseerd door Greg Tiernan en Conrad Vernon! Vanaf deze week te zien in Kinepolis!
AddamsFamily_A

Tags: