000 Escape Room BRUIdentity Games voegt een nieuw bordspel toe aan zijn gamma, Escape Room The Game.  Wie stalen zenuwen, oog voor detail en het analytisch vermogen van Einstein heeft zit alvast goed bij dit spel.  Escape Room The Game is verkrijgbaar in twee versies.  Een versie voor twee spelers en de Jumanji Family Edition.  

Nog geen ervaring met Escape Room The Game? Dan kun je een uitdagend en onvoorspelbaar spel verwachten! Om de raadsels en puzzels op tijd te kunnen oplossen, is echter teamwork de sleutel tot succes. Ready, set, go!  De spelen werden bovendien genomineerd voor ‘Speelgoed van het jaar’!

Escape Room The Game: 2 Players
In deze uitdagende en zenuwslopende 2 Players editie van Escape Room The Game werk je samen met 1 teamgenoot om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is een race tegen de klok; je hebt immers maar 60 minuten om te ontsnappen. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring! De speldoos bevat 1 introductie-avontuur en 2 complete avonturen.

Escape Room The Game: Jumanji Family Edition
Voel de spanning van een Escape Room in je eigen huiskamer! In deze allereerste familie editie (10+) van Escape Room The Game moet je samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Deze Jumanji editie bevat 3 spannende avonturen geheel passend in het Jumanji thema. Bovendien is het spel volledig Nederlandstalig.
Ter introductie van ‘Escape Room The Game’ mag de Belgische Radio Unie twee exemplaren wegschenken van ‘Escape Room The Game 2 players’!   Wie ons kan vertellen hoeveel tijd je krijgt om uit de kamer te ontsnappen in het spel, maakt kans op een van deze twee wedstrijdexemplaren die B.R.U. wegschenkt.  Weet je de oplossing op deze vraag, stuur dan een mailtje naar wedstrijd@belgischeradiounie.be en vermeld daarin naast het antwoordt tevens jou naam, adres en telefoonnummer.  We sluiten deze ‘Escape Room The Game’  af op vrijdag 6 december 2019 om middernacht.  Succes alvast!