De Nederlandse muziektheatergroep SLÄPSTICK won onlangs voor de tweede keer binnen 2 jaar een internationale comedyprijs. De eerste keer gebeurde dit in 2017 op het Internationale Fringe Festival in Edinburgh. Toen won de groep de Spirit of the Fringe Award. Een paar weken terug nam Släpstick de Moerser ComedyArts-Price 2019 in ontvangst. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de de Kulturstiftung Sparkasse am Niederrhein aan de beste comedy artiest.

Met een uitmuntend gevoel voor het bijzondere, een vleugje melancholie en briljante timing weet Släpstick zowel publiek als critici te bekoren. De temperamentvolle voorstelling verenigt alle disciplines die het ComedyArts Festival vertegenwoordigt: humor, acrobatiek, prachtige muziek, clownerie en interactie met het publiek. In de voorstelling worden grappige scenes gecombineerd met muzikale virtuositeit met gebruik van meer dan 100 instrumenten.

Släpstick is op 6 november te zien in Aalst, op 7 november in Izegem en op 9 november in Asse. Begin december komen ze nog eens terug naar Heusden-Zolder.

Slapstick