Le Mans ’66 is een uitstekende film over het waargebeurde verhaal van auto-ontwerper Carroll Shelby (Matt Damon) en autocoureur Ken Miles (Christian Bale). Samen bouwden zij een raceauto voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24-uur van Le Mans in 1966. Naast Damon en Bale is ook Jon Bernthal is in de film te zien.

Le Mans ’66 verenigt drama en actie op een heel knappe manier in deze biografische blockbuster. Groots, spannend, meeslepend en sterk geacteerd is Le Mans 66 zoals echte cinema hoort te zijn. Vol adrenaline, razendsnelle wagens en te gekke stunts.

We mogen voor deze film liefst vijf duotickets wegschenken!
Stuur je antwoord door op deze vraag: Hoe heet de film van de Coen Brothers waarin Matt Damon de rol vertolkte van Gardner Lodge?
 
Mail je antwoord naar wedstrijd@belgischeradiounie.be. Vermeld naast het antwoord ook je naam, adres en telefoonnummer. 
Wie ons retweet op twitter of het bericht deelt op facebook heeft een streepje voor.
Succes alvast!

Le Mans 66