Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In de sequel, Frozen 2, moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Frozen 2 werd gemaakt door het Academy Award®-winnend team dat verantwoordelijk was voor het succesvolle eerste deel Frozen: regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de originele versie de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad. Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek!

Kom op zaterdag 23 en zondag 24 november naar jouw Kinepolis-bioscoop en laat je betoveren door de nieuwe, spannende avonturen van Anna, Elsa en hun vele vrienden. Kan Elsa met haar magische krachten de wereld redden?

Ontdek het tijdens ons FROZEN WEEKEND en geniet van de leuke animaties* :
– poseer allemaal samen voor de selfiewall
– laat je van je creatiefste kant zien aan de knutsel- en tekentafels
– kom een high-five, vuistje of gewoon een handje geven aan de helden uit het verhaal

Op zaterdag 23 november van 13u tot 18u en op zondag 24 november van 10u tot 18u. Be there!
Frozen 2