Gemini Man is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.

In deze topfilm zie je verder ook nog Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, tv-serie Fargo), Clive Owen (Inside Man, The International) en Benedict Wong (Doctor Strange, The Martian) aan het werk.

Gemini Man werd geregisseerd door Oscarwinnaar Ang Lee (Life of Pi, Brokeback Mountain) en de productie is in handen van de gerenommeerde producenten Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. Het scenario werd geschreven door David Benioff (Game of Thrones), Billy Ray (Overlord, The Hunger Games) en Darren Lemke (Shazam!). NIets dan grote namen dus die deze thriller tot twee uur topamusement omtoverden!

Vanaf deze week in Kinepolis.

Gemini Man