000 De jongste YetiSinds deze week kan je in alle bioscopen terecht voor de uitstekende prent ‘Everest, de jonge Yeti’.  In een regie van stemregisseur Govert Deploige hoor je de stemmen van Els De Schepper, Ini Massez, Sara Gracia Santacreu en Thibault Janssens.   Als tiener Yi een jonge Yeti op het dak van haar flatgebouw in Shanghai ontmoet, noemen zij en haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” en beginnen ze aan een epische zoektocht om het magische beest te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de wereld.  Maar het trio van vrienden zal Burnish, een rijke man die de Yeti wil vangen, en zoöloog Dr. Zara, een stap voor moeten blijven om Everest te helpen thuis te komen.

De coproductie van DreamWorks Animation en Pearl Studio neemt het publiek mee op een episch 2.000 mijl lange avontuur van de straten van Shanghai naar de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya.  Geregisseerd door Jill Culton (Open Season) en geproduceerd door Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2, Home), uitvoerend geproduceerd door Tim Johnson (Beesten bij de buren, Home, Antz) en mede geleid door Todd Wilderman (Trolls, The Croods).

De Belgische Radio Unie mag 5 exclusieve goodies wegschenken met daarin leuke agenda’s en pennenzakken met kleuren van de film.

Wil je kans maken op een van deze leuke Goodies en weet jij het antwoordt op de volgende vraag : in welk land ligt Shanghai? Stuur dan razendsnel een mailtje naar wedstrijd@belgischeradiounie.be en vermeld daarin naast het antwoordt tevens jou naam, adres en telefoonnummer.  We sluiten deze exclusieve goodie-wedstrijd af op zaterdag 30 november 2019.  Succes alvast!