BRU Monopoly voor MillenialskopieEen van de best verkochte bordspelen ter wereld pakt opnieuw uit met twee nieuwe edities.  Monopoly  is in 26 talen verkrijgbaar en sinds 1935, het jaar dat het spel door Parker Brothers op de markt werd gebracht,  ruim 200 miljoen keer verkocht.  De nieuwste edities van het bordspel zijn Monopoly voor Millennials, een editie waarbij het draait om Ervaring en Monopoly meets het superschattige L.O.L. Surprise waarbij  je in plaats van straten en stations op te kopen,  L.O.L. poppetjes die op het spelbord staan dient te verzamelen.  Dat geld niet per  se gelukkig maakt, weten we ongetwijfeld allemaal.  Maar ervaringen, of ze nu mooi of gek zijn, blijven je altijd bij.  Bij Monopoly voor Millennials ga je niet met dollartekens in je ogen jezelf verrijken.  Nee, hier draait het om het verzamelen van zoveel mogelijk Ervaringen. Bezoek fijne restaurantjes, aparte winkels en verrassende bestemmingen. Wat dacht je van een ontspannende retreat om even helemaal tot jezelf te komen, of even langs de vegan bistro?   Ook de Kans- en Algemeen Fonds kaarten zijn aangepast aan het thema en brengen je meer in contact met je medespelers. Zo betaal je ook geen huur, maar ga je gezellig bij elkaar op bezoek. Goed voor je Ervaringspunten!   Een heerlijk spel dus dat je met plezier in een relaxte sfeer met je mede-millennials speelt.  Let wel , het is niet de speler met het meeste geld die wint, maar diegene die de meeste Ervaringspunten heeft verzameld.  Monopoly voor Millennials kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers en heeft een consumentenrichtprijs van  26,99 euro.   B.R.U. heeft  twee exemplaren van Monopoly voor Millennials beschikbaar op zijn redactie die het mag wegschenken.  Wil je één van deze twee exemplaren winnen en kan je ons vertellen wanneer de eerste editie van Monopoly op de markt verscheen  stuur dan razendsnel een mailtje naar wedstrijd@belgischeradiounie.be en vermeld daarin tevens jou naam, adres en telefoonnummer.  We sluiten deze Monopoly wedstrijd af op maandag 30 oktober 2019.  Succes alvast!