Zet je schrap voor de horrorsequel IT CHAPTER TWO!

Het kwaad huist zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in IT CHAPTER TWO de Losers Club – jong en oud – weer bij elkaar brengt naar waar het allemaal begon. It is een van de meest huiveringwekkende horrorverhalen uit de geschiedenis. Het verhaal van de zeven kinderen die zich verenigen in hun ‘Losers Club’ om de ijzingwekkende clown Pennywise te verslaan, staat in het collectieve geheugen van alle liefhebbers van het genre gegrift. 169 minuten lang op het puntje van je stoel. Met Bill Skarsgard, Jessica Chastain en … James McAvoy!

Op vrijdag 13 september (jep, Friday the 13th) en zaterdag 14 september eert Kinepolis Stephen King’s meesterwerk met een heuse It Night. Jouw kans om It en het vervolg It: Chapter 2 – dat aansluit op het verhaal uit de eerste film – in één lange bloedstollende en bloederige marathonsessie te bekijken.

Als je durft, ten minste… Om je grootste angsten door te spoelen, word je in Kinepolis getrakteerd op een hapje en een drankje.


Timing: It Night
Vrijdag 13 & zaterdag 14 september

20:00 Welkom

20:15 It

22:50 It: Chapter 2

01:35 The end

It Chapter Two