Als drukbezette ouders voelen we ons vaak schuldig omdat we – tussen al onze verplichtingen door – te weinig tijd vinden om met onze kinderen bezig te zijn. En dan hebben we ’t niet over huiswerk nakijken of onze kroost de deur uitkrijgen in de ochtendspits. We hebben het over wij-tijd: momenten in het hier en nu waar ouders en kinderen een band smeden en ten volle van elkaar ge-niet-en.

Wij-tijd, het nieuwste boek van auteur Bjorn Accoe, inspireert ouders om kosteloze koestermomenten door te brengen met hun kids. In 50 thema’s belicht het boek telkens 5 kansen die dagelijks voor het grijpen liggen om blijvende herinneringen te maken met je kinderen. Concreet, speels en haalbaar voor elke ouder… ook als je jezelf niet als knutselgoeroe of creatief wonder beschouwt!

Het boek kost 29.95 euro en kan besteld worden via www.wijtijd.be.

Wij Tijd